825 millió forintból fedett műfüves focipályát építenek Felcsúton

  • narancs.hu
  • 2023. január 4.

Belpol

Ha valamire, a felcsúti focira bármikor jut közpénz.

Összesen 1,16 milliárd forint társaságiadó-támogatást hagyott jóvá a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány számára a Magyar Labdarúgó Szövetség az idei szezonban – vette észre az Mfor a felcsútiak sportfejlesztési programjában. A dokumentum szerint ebből a pénzből 335 millió forintot költenek utánpótlás-nevelésre és fizetésekre, 825 milliót ingatlanberuházásra.

A terv az, hogy egy téli fedett műfüves pályát építsenek "az akadémián tanulók számára, hogy a téli hónapokban is folyamatos és színvonalas edzést tudjunk számukra biztosítani" – áll a dokumentumban. Az alapítvány már le is hívta a teljes összeget. A cél az, hogy ez év júniusig át is adják az új fedett műfüves pályát.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk