A Fidesz szerint ismét a Soros-lista tüntet

  • MTI
  • narancs.hu
  • 2019. február 10.

Belpol

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint "a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten".

"Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot" – fogalmazott Hidvéghi Balázs a vasárnapi kormányellenes demonstrációkat értékelve.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind "feliratkoztak a Soros-listára" és mindannyian bevándorláspártiak.

Hidvéghi propagandadumája során hangsúlyozta, három és fél hónap múlva európai parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje óriási, hiszen az emberek véleményt mondhatnak a bevándorlásról.

"Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten."

Hidvéghi Balázs szerint persze a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. "Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra."

Figyelmébe ajánljuk