A fideszes alpolgármester zöldszervezete nem foglalkozik a debreceni akkumulátorgyárral

  • narancs.hu
  • 2023. január 28.

Belpol

Eddig 130 millió adóforintot toltak a Future of Debrecen egyesületbe. A csikósjelmezbe bújt „környezetvédők” épp csak a valódi problémákkal nem foglalkoznak.

2021-ben 55, 2022-ben már 60 millió forintot pumpált a debreceni fideszes önkormányzat abba az egyesületbe, amelynek tagjai csíkós jelmezben mutogatják magukat a milliókért fenntartott weblapon, de érdemi munkát nem végeznek – írja a Szabad Európa.

A Future Of Debrecen logója megtalálható a szemeteseken, a padokon, a közösségi médiában és a helyi tévében is képviselik magukat, de a kínai akkumulátorgyártó, a CATL gigantikus beruházása miatt nem nyitották ki a szájukat. Akkor sem, amikor a beruházásról szóló lakossági fórum botrányba torkollott. Ehelyett a Lenner Ádám alelnökhöz köthető alapítvány a kesznyéteni tanyáján élő szürkemarhákat, a „fenntartható farsang” lehetőségeit, valamint a téli madáretetés tudnivalóit mutatta be.

A Future of Debrecent Balázs Ákos fideszes alpolgármester hozta létre Papp László szintén fideszes polgármester biztatására.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk