A hírhamisítót nevezték ki az MTVA vezérigazgatójának

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 14:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A vágószoba Paganinije feljutott a csúcsra.

„Dr. Karass Monika az NMHH Elnöke, saját kérésére, közös megegyezéssel, 2018. szeptember 30-i hatállyal felmentette Vaszily Miklóst a vezérigazgatói tisztségből. A médiatartalom-gyártó vállalat vezetői feladatainak ellátásával 2018. október 1-től, megbízott vezérigazgatóként Papp Dánielt, eddigi tartalomszolgáltatási igazgatót bízta meg. Az MTVA és a közmédia médiaszolgáltatója, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. köszönetét fejezi ki Vaszily Miklós távozó vezérigazgatónak az elmúlt időszak sikeres menedzseri munkájáért, s egyben sok sikert kíván további pályafutásához” – olvashatjuk az MTVA mai közleményében.

false

 

Fotó: MTI – Zih Zsolt

Papp Dániel munkásságát leginkább 2011-es egykori riportjából ismerhetjük, amikor is Daniel Cohn-Bendittel készített interjút, ami úgy ért véget, hogy az EP-képviselő elmenekült Papp elől. Csakhogy a vágatlan verzióból az derült ki, hogy szó sem volt ilyesmiről: Cohn-Bendit csak az interjú elkészülte után távozott a helyszínről. Ennek ellenére Papp egyre magasabb pozíciót töltött be: előbb az MTVA hírszerkesztőségének élére került, majd 2014-ben tartalomszolgáltatási igazgatóvá nevezték ki.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 14:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  szegedi789
  2018. szeptember 29., szombat 11:03
  Közmédiának csúfolt, vállalhatatlan és saját törvényeiket is bőven áthágó hely ellen azért még egy kuhurva tízezres tünti se volt ! ! ! Se más egyéb állampolgári akció ! Itt kezdődik minden baj. Különben Karass Mónika kinevezi Papp urat. És Papp úr továbbra is büszkén csinálja majd azt, amit eddig. Semminek sem lesz semmilyen következménye. Mint eddig. Végzik ezt a bármit is háborítatlanul. Mert egy sovánka mondatra sem kell megerőltetniük magukat...
 2. 3
  tiszapolgári
  2018. szeptember 29., szombat 06:48
  Jó Papp holtig nyomul.
 3. 2
  rworse
  2018. szeptember 29., szombat 04:55
  erdőspéter
 4. 1
  simipapa2
  2018. szeptember 28., péntek 16:46
  Mindenkit a megfelelő helyre.Persze a nyelve hossza szerint.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Akadozik a szemétszállítás
Káosz és kosz
Radnóti András írása
Ukrajna és a magyar külpolitika
Interjúk
Gőz László, Simon Márton, Zurbó Dorottya
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

Kultúra