A Fidesz embere megostromolta és bevette Eger várát

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 13:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„A hatalmas és legyőzhetetlen császár akaratából intelek titeket, hogy őfelségének ellene szegülni ti se merjetek, hanem engedelemre hajoljatok, s amely basát én küldök, beeresszétek, Eger várát és városát neki átadjátok.”

Sorra távoznak az egri önkormányzati cégek vezetői, számolt be róla az Egri Ügyek. A város csütörtöki közgyűlésén kiderült, két önkormányzati intézmény élén is személycserék lesznek. Berencz Mátyás, a Dobó István Vármúzeum igazgatója kérte a munkaviszonyának közös megegyezéssel való megszüntetését. A Magyar Hang információ szerint az ügy mögött Nyitrai Zsolt, fideszes országgyűlési képviselővel való konfliktusa állhat. A politikus tavaly kijelentette, hogy szeretné ha a vár országos gyűjtőkörű múzeummá válna, de az igazgató szerint ennek a feltételei nem voltak adottak.

Távozott továbbá Antal Anett, a Média Eger ügyvezetője, aki maga kezdeményezte munkaviszonyának a megszüntetését. Az LMP egri önkormányzati képviselője rákérdezett a közgyűlésen a városi cégek vezetőjének a távozására, de nem kapott választ.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 13:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Akadozik a szemétszállítás
Káosz és kosz
Radnóti András írása
Ukrajna és a magyar külpolitika
Interjúk
Gőz László, Simon Márton, Zurbó Dorottya
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

Kultúra