Az egyik jelöltet mind a hat ellenzéki párt támogatja az előválasztáson

  • narancs.hu
  • 2021. június 12.

Belpol

Ettől még lesz kihívója. 

A DK, a Jobbik, az LMP és a Momentum is támogatja Hiller Istvánt, az MSZP-Párbszéd jelöltjét Budapest 16. választókerületében, Pesterzsébeten – írja a Telex. Ez azt jelenti, hogy mind a hat párt beállt a képviselő mögé. 

A Mindenki Magyarországa Mozgalomnak nincs jelöltje ebben a körzetben, viszont Hillernek lesz kihívója, ugyanis az Új Világ Néppárt Vidákovics Lászlót jelöli, aki 2019 októberében a Jobbik színeiben indult Pesterzsébeten önkormányzati képviselőként, de nem jutott be a testületbe. Hiller István a legutóbbi két országgyűlési választáson nyerni tudott ebben a választókerületben. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Miért jött létre a bűnügyi felügyelet és mit jelent pontosan? Kérdések és válaszok a Schadl-ügy apropóján

Amikor a végrehajtói kar volt elnökének és egyik vádlott-társának a letartóztatását megszüntették, bűnügyi felügyelet alá helyezték őket. Mi ez a jogintézmény, különösen az ingatlanhoz kötött bűnügyi felügyelet (köznyelven szólva: házi őrizet)? Egyebek mellett erről is szó esik Jován László ügyvéddel folytatott beszélgetésünkben.