Az ellenzék győzelme után eltűnt a Fidesz által támogatot Jászberényi jelölt Facebook-oldala

  • narancs.hu
  • 2023. január 16.

Belpol

Volt, nincs. 

A Fidesz által támogatott induló Facebook-profilja megszűnt, a Fidesz Jászság oldalán pedig így többnapnyi poszt tűnt el így, miután a Közösen Jászberényért színeiben induló jobbikos polgármesterjelölt több mint kétszer annyi szavazatot kapott a jászberényi időközi önkormányzati választáson, mint a Fidesz–KDNP által támogatott, ám függetlenként indult Besenyi Orsolya – szúrta ki a Telex

Besenyi Orsolya (aki civilben a helyi kórház orvosigazgatója) még a 100 százalékos feldolgozottság előtt törölte a politikusi Facebook-oldalát, figyeltek fel erre a portál munkatársai. 

Besenyi hirdetései novembertől futottak a Facebookon, a politikus 667 ezer forintot hirdetett el, amiből 140 hirdetésre futotta. De nem csak a jelölt oldaláról tűntek el a tartalmak: a Fidesz Jászság Facebook-oldalán is kiüresedtek a tőle származó posztok, írja a Telex. 

Budai Lóránt jobbikos jelölt nagyot nyert az időközin, annak ellenére, hogy a DK nem vett részt a kampányában. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk