Az Origo hazugságaira ébredt Mihalik Enikő, cáfolta őket

  • narancs.hu
  • 2022. október 5.

Belpol

A kormánypárti lap azt írta, hogy a férje kétmillió dolláros házat vett magának Connecticutban. Nem ez történt. 

Mihalik Enikő az Instagramon cáfolta az Origo cikkében tett állításokat, melyek szerint férje, Korányi Dávid diplomata, Karácsony Gergely főpolgármester főtanácsadója kétmillió dolláros „álomvillát” vásárolt magánag Connecticutban (az állítólagos ingatlanról képeket is közöltek). A lap nem említette meg, hogy Korányi felesége a magyar szupermodell, akinek saját lakása van New Yorkban. 

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni” – írta Mihalik az Instagramon. Hozzátette, vagy a férje vásárolt a háta mögött egy házat, amire a pénzt is titkolta tőle, vagy „a média egyszerűen nem tudja mit beszél”. 

„A házat ÉN vettem, abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam. A ház, amit vettem, NEM a képeken szereplő ingatlan. A ház a lakás töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom ÉN felújíttatni. A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége” 

– írta a szupermodell. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.