Baranyi Krisztina: elindulok a 2024-es önkormányzati választáson

  • narancs.hu
  • 2022. november 28.

Belpol

A ferencvárosi polgármester elmondása szerint az ellenzéki pártok elkezdtek készülődni a választásra.

Annyit tudok, hogy elindulok ezen a választáson, és amennyiben úgy döntenek a pártok, hogy nem támogatnak, akkor nyilván újra előválasztás fog dönteni, mint ahogy 2019-ben is az döntött – mondta Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere a Telexnek.

Baranyi elmondta, a pártok elkezdtek készülődni a 2024-es önkormányzati választásra, amivel szerinte a legborzasztóbb dolog, ami történhetett, az az, hogy egy időben tartják az európai parlamenti választásokkal, szerinte ez az eddigi kavarásokat is hatványozza. "Hogy pontosan milyen felállása lesz a pártoknak, egyelőre nem tudom megmondani, nem vagyok párttag, nem veszek részt ezeken a tárgyalásokon" – tette hozzá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk