Barna bőrűre, bandzsára, nagyorrúra photoshopolta a fideszes önkormányzat újságja az ellenzékieket

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 23.

Belpol

Dübörög a kampány.

Elképesztően kicsinyes akcióval igyekszik a bajai önkormányzat az ellenzékieket negatív színben feltüntetni. Az önkormányzati lapként funkcionáló Bácska Napló úgy hozta le a Baján az önkormányzati választáson elinduló ellenzéki jelöltek hivatalos kampányportréit, hogy mindegyikbe belepiszkáltak.

Van olyan jelölt, akinek hatalmas, krumpliorrot fotoshoppoltak, másiknak a haját megmagasították, tarajossá téve, egy harmadiknak a nyakát változtatták meg, hogy görnyednek tűnjön, negyedik társuk bőrszínét kissé barnábbra cserélték.

Az így elkészült képek, ha másra nem,  arra éppen alkalmasak, hogy  ellenszenvet váltsanak ki a választókban, vagy nevetségessé tegye az ellenzéki jelölteket.

A manipulációt leleplező videót az egyesült helyi ellenzék egyik képviselőjelöltje Dani Gitta tette közzé közösségi oldalán.

Torzítják a valóságot - így hamisít a Bácskai Napló

Így torzítják el a valóságot, így lehetetlenítik el az embereket, így működik a helyi lakájmédia, a mi pénzünkből. A több tízezer példányban a...

A 444.hu a videóra hivatkozva megkereste a Bácska Naplót, ahol a telefont felvevő munkatárs először annyit közölt, hogy "Nem torzították el egyik jelölt arcát sem", majd egy újabb kérdés közben lecsapták a telefont.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.