Beidézték Orosz Annát, mert Novák Katalin hivatala előtt tiltakozott

  • narancs.hu
  • 2024. március 5.

Belpol

A momentumos politikus a pedofilsegítő K. Endre kegyelme miatt tiltakozott.

Orosz Anna, a Momentum országgyűlési képviselője a Facebookon közölt videóban jelentette be, hogy beidézte a rendőrség őt azért, mert február 4-én „Pedofilvédő Novák Katalin” feliratú molinót feszített ki több momentumossal együtt a Sándor-palota előtt.

„A meghallgatásra tanúként hívtak be, miközben a feljelentés szövegéből egyértelműen kiderül, hogy valójában elkövetőként tekintenek rám. Ez azért aggályos, mert így nem élhetek a jog szerint az elkövetőt megillető jogokkal” – mondja Orosz és kiemeli, a hatalom azt akarja egyértelműen megtorolni, hogy felhívta a figyelmet arra, a Fidesz lelkén szárad, hogy megkegyelmeztek egy pedofilsegítőnek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk