Bejárta Amerikát a választások óta a NER luxusgépe

  • narancs.hu
  • 2022. május 1.

Belpol

Április 18-án indult, és szombaton tért haza, öt városban állt meg az Egyesült Államokban.

Hosszabb egyesült államokbeli körútról tért haza szombaton a Nemzeti Együttműködés Rendszerének fontos szereplői által gyakran használt Bombardier repülőgép – írja a 24.hu.

A repülőgépről legutóbb akkor írt többet a sajtó, amikor tavaly márciusban, a koronavírus-járvány idején a miniszterelnök azt kérte mindenkitől, lehetőleg ne utazzon, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea mégis Dubajba repült.

Most nincs hír arról, kik használták a luxusrepülőt. Azt viszont lehet tudni, hogy a gép április 18-án indult Budapestről, és április 30-án, szombaton ért haza.

Először Washingtonban, a Dulles repülőtéren állt meg, ott két napot tartózkodott. Április 20-án repült tovább Dallasba, ahol egy napig állt, majd Salt Lake City következett, ahonnan április 25-én ment tovább Miamiba. Később járt Orlandóban is, és úgy jött haza Magyarországra. 

A 24.hu számon tartja, hogy idén tavasszal mintha kevesebbet használták volna a gépet, március eleje óta Monacóban és Berlinben jártak vele néhány alkalommal.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk