Bige László nem teszi kötelezővé az oltást a cégeinél

  • narancs.hu
  • 2021. november 10.

Belpol

A hatóságok célkeresztjébe került nagyvállalkozó arról is beszélt, hogy Márki-Zay Péter közel áll a szívéhez.

"Márki-Zay az egyetlen, aki közel áll a szívemhez, mert ő nem egy pártot, nem egy csoportot képvisel, hanem az egész országot" - mondta Bige László milliárdos a HVG-nek adott interjújában.

Bige ellen börtönbüntetést kért az ügyészség, a Gazdasági Versenyhivatal pedig a napokban 14 milliárdos bírságot szabott ki műtrágyás cégeire és néhány partnerükre egy állítólagos kartell miatt. A vállalkozó állítja, hogy a kormány és Csányi Sándor indított támadást ellene, hogy ellehetetlenítsék és áron alul juthassanak hozzá vállalataihoz. 

Bige a HVG-nek arról is beszélt, hogy Gyurcsányt vagy Karácsonyt sosem támogatta, független, szabad gondolkodású embernek tartja magát.

A csütörtökön megjelenő interjú beharangozójából kiderül még, hogy Bige László két oltás után elkapta a koronavírust, és hogy cégcsoportjánál nem fogja kötelezővé tenni az oltást, szerinte "sátáni döntés" ezt a cégekre hárítani, amivel a kormány csak a felelősséget akarja lerázni magáról. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk