BM: kapacitásprobléma miatt nincs szülészeti fekvőbeteg-ellátás Keszthelyen

  • narancs.hu
  • 2024. április 15.

Belpol

A tárca szerint ennek ellenére senki nem marad ellátatlanul. 

„A Keszthelyi Kórházban a szülészeti fekvőbeteg-ellátás átmeneti szüneteltetése hátterében orvosi kapacitásprobléma áll fenn, a szülészeten a szakdolgozói létszám biztosított” – írta az ATV-nek a Belügyminisztérium (BM). A tárca szerint annak érdekében, hogy a szülészeti fekvőbeteg-ellátás ismét elérhető legyen a kismamák számára, a kórház jelenleg is tárgyal szülész-nőgyógyász szakorvosokkal.

„Fontos hangsúlyozni azt is, hogy a térségi együttműködésnek köszönhetően a köztes időben sem marad senki ellátatlanul” 

– közölte a BM. 

A Keszthelyi Kórház szombaton közölte, hogy leáll a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás. „Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Keszthelyi Kórház 2024. április 19-étől átmenetileg a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteltetésére kényszerül” – fogalmazott a kórház.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk