Boldog István kasztrálná a pedofilokat

  • narancs.hu
  • 2020. augusztus 6.

Belpol

„A pedofilok, hogy kasztráljuk őket, már egy régi javaslatom.”

A hivatali vesztegetéssel kapcsolatos bűntettekben érintett és korábban gyanúsítottként kihallgatott fideszes Boldog István elárulta, milyen törvényjavaslatokat nyújtott be a Fidesz-frakció számára.

Polt elárulta: ezekkel gyanúsítják Boldog Istvánt

A fideszes képviselőnél múlt héten tartottak házkutatást. Mint arról április elején mi is írtunk, felfüggesztették a fideszes Boldog István mentelmi jogát, mert a gyanú szerint jogellenesen befolyásolta az uniós pályázatok elbírálását. Mint arról a Népszava beszámolt, Boldogot a TOP-pályázatokkal kapcsolatban elkövetett visszaélések kapcsán kihallgatták, a Központi Nyomozó Főügyészség emberei pedig a múlt héten házkutatást tartottak nála.

Boldog nem először rukkol elő saját ötleteivel, korábban azt szerette volna elérni, hogy betiltsák a Budapest Pride-ot, most viszont a pedofilok kasztrálását szorgalmazza. „A kémiai kasztrálást mindenképpen végre kell hajtani. El kell venni a lehetőségét is annak, hogy egy pedofil többszörösen visszaeső tudjon lenni” – nyilatkozta Boldog a Mezőtúri Városi Televíziónak. Boldog továbbá jelezte, hogy ez már egy ideje foglalkoztatja. „A pedofilok, hogy kasztráljuk őket, már egy régi javaslatom.”

A képviselő legutóbb az Index kapcsán fejtette ki véleményét:

Boldog István bevállalta: „Index ide, index oda én a Vadhajtások.hu-t olvasom"

Büszke rá. Vannak ügyek, melyekről úgy tűnik, Boldog István fideszes képviselőnek muszáj megnyilvánulnia. Sorolhatnánk, a Fidesz egyik méltán híres, közléskényszeres, egyéb teljesítményéről nem annyira ismert tagja, mikor miről mondott sajátos véleményt, de majdnem felesleges is, hisz' mindenki emlékszik egyik vagy másik kategorikus kiállására.

Figyelmébe ajánljuk