Budára hívja támogatóit Magyar Péter október 23-án

  • narancs.hu
  • 2024. október 15.

Belpol

A Fidesznek és Orbán Balázsnak is üzent a Facebookon.

Az 1956-os forradalom hősei előtt tisztelgő megemlékezésre hívja követőit keddi bejegyzésében Magyar Péter. Az esemény délután három órakor kezdődik a Bem József-szobornál, majd a résztvevők közösen vonulnak át a Széna térre, ahol 16:30-tól folytatódik a megemlékezés. Magyar Péter arra buzdít mindenkit, hozzanak barátokat, ismerősöket, „hogy együtt emlékezhessünk a XX. századi magyar történelem csodás 13 napjára”.

A Facebook-posztban a Tisza Párt elnöke a Fidesznek is üzent:  „Vajon miért nem mer/akar a Fidesz október 23-i megemlékezést tartani Budapesten? Miért nem mer az 1956-os hőseink emlékéről beszélni?” Magyar Péter nem hagyta szó nélkül a miniszterelnök politikai tanácsadójának elhíresült gondolatait, mivel azt is írta: „Legyetek tökösek skacok és nevezzétek vissza a Széll Kálmán teret Moszkva térre és hívjátok meg Orbán Balázst!”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mik befolyásolják egy magánfogászati kezelés árait?

  • Fizetett tartalom

Az utóbbi években a magánfogászati ellátás árai is folyamatos emelkedést mutattak. Az állami egészségügyi rendszer leterheltsége és a hosszú várólisták miatt mégis egyre többen fordulnak magánszolgáltatókhoz. Nézzük meg, milyen tényezők befolyásolják a magán fogászatok költségeit!

Mik lehetnek egy online vállalkozás sikerének titkai?

  • Fizetett tartalom

Az online vállalkozások virágzása nem véletlen. Az internet adta lehetőségek nemcsak megkönnyítik az üzletindítást, hanem nagy növekedési potenciált is kínálnak. De mi kell ahhoz, hogy egy online vállalkozás valóban sikeres legyen? Nem elegendő pusztán egy jó ötlet vagy termék, hiszen a verseny nagy, a piac dinamikusan változik, és az ügyfelek elvárásai is egyre magasabbak. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mik lehetnek a legfontosabb sikertényezők.