Buszban felejtettek egy kislányt, mentőhelikopter vitte kórházba

Belpol

A mentők a kislányt életveszélyes állapotban, Tomajmonostoráról Debrecenbe szállították.

Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - olvasható a Szoljon.hu-n.

Kardos József, az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje az MTI-nek megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.

A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk