Cigányozással járatná le ellenfelét Nyíradony fideszes országgyűlési képviselője

  • narancs.hu
  • 2024. június 4.

Belpol

Tasó László a párt által kiadott újságban írja egy polgármester-jelöltről, hogy „Hajdúsámsonból beköltözött roma származású lakos”.

„A személyes támogatásommal is visszaélő is gyalázkodó, gúnyoldó léhűtő, a Hajdúsámsonból beköltözött roma származású lakos”

szúrta ki a 444 Tasó László, Nyíradony és környékének fideszes országgyűlési képviselőjének írását a párt által kiadott választási újságban. Tasó Nyíradony egyik független polgármester-jelöltjéről ír így, az információt pedig maga a politikus tartotta annyira fontosnak, hogy kiemelj.  Ezek után némi fenyegetőzés is érkezik, ugyanis hozzátette, számon kéri azokat, aki aláírásukkal lehetővé tették, hogy az általa meg sem nevezett jelölt indulhasson a választáson: „Ez súlyos és sokatmondó üzenet, amit értelmezni és rövid időn belül kezelni kell.”

Tasó 1994 és 2014 között volt a település polgármestere, azóta parlamenti képviselő, és a lap szerint nagyjából semmi nem történhet a térségben semmi az ő tudomása nélkül. 2019-ben unokaöccsét, Tasó Bélát indította a Fidesz polgármesternek, idén viszont Terdik János mögött sorakozik fel a párt. Hogy Tasó mennyire izgalmas figura, azt jól mutatja, hogy 2013-ban már potrtécikkünk is megjelent róla.

A cigányozásnak itt nincs vége, a lap ugyanis arra is felhívja a figyelmet máshol, hogy majdnem román költöztek be Nyíradony egy részébe.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk