Civil jelölt nyert az időközi választáson Százhalombattán

  • narancs.hu
  • 2022. október 17.

Belpol

A fideszes induló a harmadik lett.

Időközi választást tartottak vasárnap a Pest megyei Százhalombatta 6. egyéni választókerületében, amit egy civil jelölt nyert meg, míg a fideszes jelölt pedig a harmadik lett – derül ki a valasztas.hu adataiból.

A választáson összesen öt jelöltre lehet szavazni, az eseményt pedig Szél Pál képviselő halála miatt írták ki.

A választást Sinka László, az ÉSZKE civil szervezet jelöltje nyert a szavazatok 27,6 százalékával. A második helyen a független Dr. Korcsmáros Iván végzett 25 százalékkal. A harmadikként végzett fideszes Lukács Bernadett 23,71 százalékot kapott. A negyedik helyezett Rupics József János lett, ő a voksok több mint 20 százalékot szerezte meg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Skócia-Magyarország 0-1, életben maradtak a továbbjutási esélyek

  • narancs.hu

Az újpesti Csoboth Kevin utolsó percben lőtt góljával győztünk. 3 ponttal a harmadik helyen zárta a csoportot a válogatott, a következő napokban dől el, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, a többi csoport végeredményétől függ. A meccsen Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte el.

Mi fán terem az ökoirodalom?

A hetvenes években felforgató versekben olvastunk olyat, amit ma a Facebook-kommentelők megfogalmaznak a klímakatasztrófáról. De mi kell ahhoz, hogy az irodalom hitelesen szóljon az ember és a természet kapcsolatáról? Csabai Máté írását vettük elő az Ásatás-sorozatban.