Decemberben korábban utalják a nyugdíjakat

  • narancs.hu
  • 2021.11.28 11:03

Belpol

A MÁK szerint már december 2-án meglesznek az utalások.

A Magyar ÁLlamkincstár általános forgatókönyve szerint a hónap 11. vagy 12. napja körül intézi a nyugdíjak utalását, decemberben azonban korábban, már 2-án utalják majd az összegeket - írja a Napi.hu.

A nyugdíjkifizetéseket a karácsonyi fokozott költések miatt hozták előre. Így, kik átutalással, a bankszámlájukra várják az összeget december 2-án már megkaphatjál, zok, akik postai úton kapján a nyugdíjukat, a Magyar Posta Zrt.  nyugdíjkifizetési naptárában meghatározott időpontban kapják meg a járandóságukat.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."