Deutsch Tamás is részt vesz a tévévitán

  • narancs.hu
  • 2024. május 11.

Belpol

A Fidesz sajtóosztálya jelezte, hogy a listavezető elmegy az MTV-be.

Magyar Péter, Dobrev Klára és Donáth Anna után már biztos, hogy Deutsch Tamás is ott lesz a köztévé által szervezett EP vitán – írja a nyugat.hu.

A köztelevízióban lefolytatandó vitáról több napja vitatkoznak az érintettek. Magyar Péter a május 9-i miskolci gyűlésén jelentette be, hogy ha 10 napon belül nem kapnak időpontot az MTVA-tól a vitára, akkor a Kunigunda utcai székház elé vonulnak. Erre a televízió közleményben magyarázta el neki, hogy nem engednek a zsarolásnak, és határozottan úgy tűnt, hogy nem lesz semmiféle vita a közmédiában. Majd a DK érdeklődésére a hírhamisítási botránya miatt felbuktatott MTVA-vezető, Papp Dániel válaszolta azt, hogy már elkezdték a vita szervezését.

Magyar Péter Facebook-oldalán úgy fogalmazott, "örülök, hogy kiálltunk magunkért és, hogy milliókkal a hátunk mögött elértük, hogy egy évtized után a Fidesz propaganda zászlóshajója, a “köz”televízió nem tudja megakadályozni, hogy élő választási vitaműsort rendezzenek."

Donáth Anna közösségi oldalán azt írta, "megrendült a rendszer. A köztelevízió vitát szervez a pártok listavezetőinek részvételével. Az arrogáns hazugsággyár egy pillanatra úgy működik, ahogy működnie kellene. Egy pár órás vita, egy pár óra igazság nem fogja semmissé tenni a hosszú évek óta folyó agymosást és propagandát, de jelképes, szimbolikus ereje van. Azt jelzi, hogy a Fidesz legyőzhető, a rendszer leváltható."

Hozzátette, "én ott leszek a vitán, ahogy ott leszek azokon is, amit az ATV és a Partizán szervez. Remélem, hogy Deutsch Tamás sem keres majd kifogást, és számot ad a saját becsapott szavazóinak és a kifosztott magyar társadalomnak, hogy mit tettek az elmúlt években."

Dobrev Klára már pénteken jelezte, ő biztosan ott lesz az MTVA által szervezett vitán is.

Most pedig kiderült, Deutsch is ott lesz. „Lehet jönni diktafonnal, nadrágszíjjal” – üzente az RTL Híradónak a Fidesz sajtóosztálya arra a kérdésre, hogy vajon Deutsch Tamás EP-listavezető is részt vesz-e az állami televízióban ritka politikai vitán.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk