DrMáriás megfestette Márki-Zayt a kukoricásban

  • narancs.hu
  • 2021. november 5.

Belpol

Ahogy megkorbácsolt kislányokból verbuvál terroristacsapatot (Rákay Philip szerint).

DrMáriás megfestette Márki-Zay Pétert.

A művész Facebook-oldalán tette közzé a képet, az alábbi leírással: „Márki-Zay Péter megkorbácsolt kislányokból verbuvál ku klux klán terroristacsapatot a hódmezővásárhelyi kukoricásban Soros-pénzből békés kormányunk megdöntésére Rákay Philip szerint Fernand Léger műtermében 2021, 80 x 100 cm, akril vásznon.”

A magyarázat szerint „Márki-Zay Péter nagyon gonosz ember. Nem tudjuk igazából, hogy gonosz-e, de az ellenkezőjét se bizonyította még senki, így mi más is volna. Ez bizonyítja azt, hogy Soros-bérenc, még akkor is, ha nincs pénze, mert az még nem jelenti azt, hogy azt ne Sorostól kapta volna. Amúgy Gyurcsány küldte Amerikába kémkedni, ezért akarja most betiltani a Békemenetet úgy, hogy még kormányra se került. Nem csoda, hogy most azért, hogy megtévessze a magyar embereket, egy gyermek-tánccsoportból akar terroristacsapatot szervezni Hódmezővásárhelyen, ahol esténként a környékbeli kukoricásban titokban felolvasnak egymásnak a bibliából, tilinkóznak, Justin Bieber számokat hallgatnak és angolul tanulnak. Ezek után egyértelmű, hogy Márki-Zay Péternek el kell tűnnie a magyar közéletből. Oszd meg, hogy az igazság eljusson máshoz is!”

DrMáriás iróniáját nem csak az ellenzéki érzelmű emberek értik, erre vannak bizonyítékok.

Azt, hogy a művész egyébként milyennek látja a világot, ebben az interjúban adtuk közre:

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk