Elfogták a szexuális visszaéléssel vádolt egykori LMP-s politikust

  • narancs.hu
  • 2023. február 28.

Belpol

Korábban két cikluson keresztül a Barcshoz közeli Nagyatádon volt önkormányzati képviselő.

Hétfőn este elfogta a rendőrség az egykori LMP-s politikust, Kovács Gábort. Kovács ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt adott ki elfogatóparancsot a rendőrség. 

A Magyar Nemzet értesülését a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítete: a férfit hétfő este fogták el Vas vármegyében. 

A Telex emlékeztet, a 67 éves férfi nem ismeretlen a közéletben. Korábban önkormányzati képviselő és országgyűlési képviselőjelölt is volt. 

Közgazdászként végzett Pécsen, korábban két cikluson keresztül a Barcshoz közeli Nagyatádon volt önkormányzati képviselő. 2014-es országgyűlési választáson a Negyedik Köztársaság Párt (4K!) jelöltjeként indult Somogy 2. számú választókerületében, de nem nyert.

Kovács Gábort 2017-ben az LMP úgy mutatta be, mint a következő választáson induló egyik jelöltjét, de végül mégsem így lett, a tagsági jogviszonya 2017 decemberében megszűnt, írja a Telex. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk