Elindult a Szabadságmenet

  • narancs.hu
  • 2023. március 15.

Belpol

A Hősök teréről az Andrássy út elejéhez vonulnak a résztvevők a civil szervezetek fővárosi rendezvényén.

Kifeszített nemzeti színű lobogóval és "Szabadság, együttműködés, szolidaritás - Szabadságmenet" feliratú molinóval az élen indult a Civil Bázis, pedagógus-szalszervezetek és számos civil szervezet által meghirdetett Szabadságmenet a Hősök teréről az Andrássy út elejéhez. A budapesti rendezvényen a néhány ezer fős menet elindulása előtt mások mellett Pankotai Lili lépett fel, aki – a 24. hu tudósítása szerint – Sintér Sándornak nevezte a rendőrminisztert. "Ti (a kormány) még a Sátánnál is nagyobb férgek vagytok" - mondta. (Pankotai Liliről korábban többször írt a Narancs.hu, e cikkek ide kattintva olvashatók.)

A Szabadságmenet várhatóan 17 órakor ér az Andrássy út elejéhez, ahol Karácsony Gergely főpolgármester, Iványi Gábor, Baranyi Krisztina, Törley Katalin, valamint civil aktivisták, diákok és ismert művészek mondanak beszédet, lépnek fel.

 
Pankotai Lili
Fotó: Sióréti Gábor

 
Fotó: Sióréti Gábor

 
Fotó: Sióréti Gábor

 
Fotó: Sióréti Gábor

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk