Élő adásban beszélt politikai nyomásról a műsorvezető

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 1.

Belpol

Molnár Gina a Best FM Debrecen műsorában elmondta, miért köszön el tizenkét év után.

Amikor itt elkezdte a munkát, a Best FM-et tartotta a vidéki rádiózás fellegvárának. Azóta a politikai nyomás miatt sok minden megváltozott, és már régóta csak átutazónak érzi magát a munkahelyén – erről is beszélt, amikor megköszönte a hallgatóknak az elmúlt tizenkét évet szerdán élő adásban Molnár Gina, a Best FM Debrecen műsorvezetője. 

Debreciner  írja, a műsorvezető rossz érzését fokozta, és régóta érlelődő elhatározásában megerősítette a kata-törvény és az, ahogyan munkáltatója reagált rá. Miközben a kormány kimondott szándéka az volt, hogy átláthatóbb viszonyokat teremtsen a gazdaságban, Molnár Gina úgy tapasztalja, hogy a munkavállalók nem jelentik be az általuk foglalkoztatott katásokat.  

 „Engem sem fognak, pedig bíztam benne, hogy tizenkét év után nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom” – mondta a műsorvezető, aki eddig katás vállalkozóként dolgozott.

A Debreciner és a Telex emlékeztet, hogy a Best FM tulajdonosa a Mészáros Lőrinc bizalmasának tartott üzletember, Sakalj Ferenc.

 

Molnár Gina a döntésével példát szeretne mutatni azoknak, akik ugyanilyen helyzetben vannak, de még hezitálnak. Szerinte nem kell félni, „mert a bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni, és valahogyan biztosan lesz”.

A leadkép forrása: Molnár Gina Facebook-oldala

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk