Eltörölnék a múltat? Leállt a Magyar Nemzet honlapja

  • 2018. november 30.

Belpol

A honlapot még így is többen látogatták, mint a Magyar Hírlap portálját.

Tegnap óta elérhetetlen a Magyar Nemzet honlapja, szúrta ki a Magyar Hang. A címlap a Nemzet korábbi munkatársait tömörítő lap szerint olykor bejön, de semmilyen cikket sem hoz be, csak egy szerverhibára utaló hibaüzenetet. A honlapon sincs semmilyen tájékoztatás arról, hogy csak valamilyen műszaki hiba miatt, ideiglenesen áll a portál, vagy döntés született a leállításáról.

A Magyar Nemzet a választások után megszűnt, de érdekes, hogy a honlapját még így is többen látogatták, mint a kormánypárti Magyar Hírlap Online-t. Ezt nemrég az Index írta meg, és az újságíró abban a cikkben azt írta, ha a poszt nyomán véletlenül eltűnne a netről az MNO archívum, előre is elnézést kér.

Nemrég egyébként a G-nap utáni időszak híreit és műsorait tüntették el a nyáron ismét kormánypártivá lett Hír Tv honlapjáról.

Frissítés: a Magyar Nemzet honlapja nem sokkal fél 12 előtt ismét működött.

Figyelmébe ajánljuk

Legendák egymás közt

  • - turcsányi -

Az alapító atyák Franciaországban viselt dolgainak meglehetős keletje van vásznon és képernyőn. Gondoljunk csak a John Adams pályáját feldolgozó HBO-sorozatra, vagy éppenséggel a magáért beszélő Jefferson Párizsban című moziműre, a derék Nick Nolte játékával (és James Ivory rendezésében).

Betű szerint

A főpolgármester-választás körüli újraszámolási hercehurca, na meg a Magyarországon is mesterségesen gerjesztett fociláz közepette úgyszólván teljesen elsikkadt, hogy a múlt pénteken megszületett az elsőfokú ítélet a polgári engedetlenség miatt kirúgott hat karinthys tanár ügyében.

Két indítvány

Miután június 14-én újraszámolták az érvénytelen szavazatokat, a Nemzeti Választási Bizottság megállapította, hogy a főpolgármester-választást Karácsony Gergely nyerte. A döntés azonban nem végleges, Karácsony a választás eredményének megsemmisítését és a szavazás megismétlését indítványozta.

„Ahová pont befértem”

Hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.

Két tűz között

Az amerikai demokraták sokáig egységesen támogatták Joe Biden külpolitikáját. Ám a gázai háború miatt a demokraták közt törésvonalak alakultak ki, s ez megnehezítheti Biden kampányát. Ha közvetlenül nem is befolyásol sok szavazatot, a háború elhúzódása elbizonytalaníthatja az elnök támogatóit, és megkérdőjelezheti politikai teljesítményét is.