Fáklyás békemenetet tart Bicskén a fideszes polgármester

  • narancs.hu
  • 2024. február 22.

Belpol

„Isten, haza, család.” A szomszédos települések kormányhű polgármesterei is csatlakoznak.

Fáklyás békemenetet szervez Bicske fideszes polgármestere, a szárligeti és óbaroki független, de kormánypárthoz mégis közel álló polgármesterekkel közösen – írja a 444.hu egy olvasói jelzés alapján. A hazai gyermekvédelem jobb működése, jól finanszírozottsága és áldozatsegítése helyett a „béke” mellett menetelnek. Az eseményen Bálint Istvánné, Bicske fideszes polgármestere mond beszédet. Március 15-én, a kampányhajrában a fővároson is végigvonulhatnak a kormány leglelkesebb támogatói, a tervek szerint „az Isten, a haza és a család szentháromságáért” való kiállásként.

 
Bálint Istvánné polgármester beszédet mond 2023. december 5-én
Fotó: MTI/Kovács Attila

Később a bicskei békemenet eseményét és a hozzá kapcsolódó bejegyzéseket törölhették vagy privátra állíthatták a közösségi oldalakon, ugyanis az erről szóló bejegyzés elérhetetlenné vált, hívja fel a figyelmet a lap. 

A békemenet azért érdekes, mert a közelmúltban kiderült, a bicskei gyermekotthon korábbi pedofil igazgatójának bűnsegédjét, K. Endre igazgatóhelyettest Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesítette, ami akkora botrányt kavart, hogy Novák és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter is lemondott. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk