"Fizessétek ki a tanárainkat!" - szólt a Petőfi Rádióban

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 13.

Belpol

DJ Tolo az élő műsorba csempészett be egy részletet a Bohemain Betyars és a Csaknekedkislány pedagógusokat támogató számából.

Egy pedagógusok melletti kiállást is becsempészett az állami Petőfi Rádió pénteki élő dj-szettjébe DJ Tolo, azaz Tollner Máté - írja a 444 a zenész Instagram-posztjára hivatkozva.

Az élő műsorban a Bohemian Betyars és a Csaknekedkislány pedagógusokat támogató számából hangzott el egyrészlet. Konkrétan a következő: „Süllyed az iskolánk sárba és piszokba. Ma még kihúzhatjuk, ha mindenki fogja. Későn fog ébredni az, aki most itt hagy. Csak fizessétek ki a tanárainkat!”

A dalt egy márciusi pedagógustüntetésen is előadták.

DJ Tolo a posztjában azt írja, nem kizárt, hogy most hívták utoljára a Petőfi Rádióba, de a szülei pedagógusok, ezért fontos volt számára, hogy ha csak egy szolidaritási gesztus szintjén is, de megjelenjen a téma a közmédiában.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk