Gyurcsány Ferenc és Verebes István mond beszédet Vágó István búcsúztatóján

  • narancs.hu
  • 2023. május 18.

Belpol

A rendezvényt csütörtök délután öt órakor tartják. 

Csütörtökön 17 órától tartják Vágó Istán nyilvános búcsúztatóját a Szent István parkban, melyen a volt pályatársak, kollégák nevében Verebes István Jászai Mari-díjas színész, rendező, műsorvezető, valamint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szólal fel – olvasható a párt közleményében. A rendezvény Facebook-oldala itt érhető el. 

Vágó Judit azt nyilatkozta, az egykori kvízmester halála előtt, még este az otthonában internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival, majd

csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen összeesett.

Mint mondta, bár sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg Vágó István, nem ez volt a baj, hanem egy hasi aorta robbant szét. Már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.