Kiderült, mi okozta Vágó István halálát

  • narancs.hu
  • 2023. május 16.

Belpol

Halála előtt több kivizsgáláson is járt, de nem találtak semmi problémát.

Először nyilatkozott Vágó István felesége, Vágó Judit azután, hogy az ismert televíziós, a Demokratikus Koalíció politikus április végén váratlanul elhunyt

Kiskegyednek adott interjúból kiderül, hogy Vágó István a halála előtt, még este az otthonában internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival, majd

csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen összeesett.

Vágó Judit elmondta, férje semmilyen betegségéről nem tudtak, de már több mint hat hete köhögött, ezért elment kivizsgálásra. "Kardiológusnál másfél héttel, tüdőszűrésen négy nappal előtte voltunk, és minden eredmény negatív volt. Szív-CT-n is volt, egy barátnő orvosunk azt mondta, hogy szép szíve van Istvánnak, és a korához képest minimális a meszesedés, az szóra sem érdemes."

Mint mondta, bár sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg Vágó István, nem ez volt a baj, hanem

egy hasi aorta robbant szét. Már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni.

Vágó István nyilvános búcsúztatója május 18-án lesz Budapesten, a Szent István parkban. Az eseményt a családdal egyeztetve a Demokratikus Koalíció rendezi.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk