Gyurcsány: nem kellene, hogy hírértéke legyen, leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel

  • narancs.hu
  • 2021. október 19.

Belpol

Arról beszéltek, mit kell tenni, hogy közösen leváltsák a kormányt.

„Valójában azt kellene most írnom, hogy »nincs itt kérem semmi látnivaló«. Mert valójában nem kellene hírértékének lenni annak, hogy leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével. De most más helyzet van” – írja ki Gyurcsány Ferenc friss Facebook bejegyzésében. Gyurcsány szerint „most ez hír sokaknak”, hogy „a jelölt és a DK elnöke leült tárgyalni”.

„De most szólok: sok ilyen találkozó lesz, mert a többi ellenzéki párt vezetőjével közösen tesszük a dolgunkat, találkozunk egymással, elemzünk, tervezünk, döntünk. Mint ahogy tettük ma is”

– írja a DK elnöke, aki szerint „semmi falrengető nem történt”, arról beszéltek, hogy mit kell tenniük, hogy közösen leváltsák a kormányt. „Közösen. Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői. Ennyi történt” – hangsúlyozza Gyurcsány Ferenc.

(Facebook/Gyurcsány Ferenc)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk