Hadházy Ákost támogatja a Kutyapárt Zuglóban

  • narancs.hu
  • 2021. július 5.

Belpol

Pedig Kovács Gergő szerint Tóth Csaba " nem annyira gáz". 

Kovács Gergő, a Kutyapárt társelnöke a Facebookon közzétett videóban jelentette be, hogy beállnak Hadházy Ákos mögé a zuglói ellenzéki előválasztáson.

Mint elmondta, a párt azt gondolja, hogy a szocialista Tóth Csaba, aki jelenleg a körzet országgyűlési képviselője, "nem annyira gáz". Kovács feltehetően erre az alkalomra készült pólóján is az olvasható, hogy "Tóth Csaba nem olyan gáz".

"Máshol is előfordult, hogy eltűntek képviselők, az hogy a feleségenk a cége besegít az önkormányzatnak, szintén remek dolog, és rengeteg emberrel gyarapította az MSZP párttagságát Vas megyei, ami szintén becsülendő." De az van, hogy a szavazóiknak ez mégsem megy le a torkán. Így maradt Hadházy Ákos, aki a Momentum színeiben indul.

Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy kit támogassunk a zuglói előválasztáson.

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Párt on Monday, July 5, 2021

(Magyar Kétfarkú Kutyapárt)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.