Hadházy: ifj. Mészáros Lőrinc szép eredményeket ér el a nemzeti tereprally bajnokságban

  • narancs.hu
  • 2023. április 22.

Belpol

„Gratulálok! Puszi” – üzeni Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felesége. 

„Legyenek büszkék: ifj. Mészáros Lőrinc szép eredményeket ér el a nemzeti tereprally bajnokságban (ez a rally speciális változata, amikor nem egy kijelölt, zárt útvonalon, hanem erdőn-mezőn át csapatnak). Ezekről a saját csapata oldalán számolt be, a posztot az édesanyja is lájkolta” – írja Hadházy Ákos a Facebookon. 

A független országgyűlési képviselő hozzátette, „a Kisgázos sikereit Önök szponzorálták”, ugyanis a csapat névadója „Mészárosék M1 Flotta Kft-je, amely manipulált közbeszerzéseken ad méregdrágán autókat az államnak”, amiről az Átlátszó számolt be a közelmúltban. 

Ugyanakkor ifj. Mészáros Lőrinc a Fejér B.Á.L. Zrt. tulajdonosa is, „amely az adófizetők pénzéből finanszírozott állami közbeszerzéseken nyeri hülyére magát”. Illetve a rallybajnokságot az állami HUMDA Zrt. finanszírozza, amely az „Önök pénzével kitömött cég, amelyik számolatlanul égeti a közpénzt”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk