Három órát várt a mentőre Curtis anyja, a 70 éves nőt a betegszállító köntösben, mezítláb az ajtó előtt hagyta

  • narancs.hu
  • 2024. január 20.

Belpol

A cég azóta elérhetetlen. 

Több mint három órát várt a Curtis művésznéven ismert Széki Attila, hogy kiérjen édesanyjához a mentő – számolt be a rapper a közösségi oldalán

Az eset szombaton történt, az anyjának magas, 17,9-es volt a cukra, zavart volt és fájt a lába. „Mondták, a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályra szállítják. A telefonszámomat leírták a mentősök és elvitték Édesanyukánkat. Az este folyamán először 21:21-kor érdeklődtünk Anyukánk hogylétéről, akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy infúziót kap, mert kiszáradt és hívnak bennünket, ha többet tudnak, de valószínű hazaengedik, és mehetek érte. Majd letettem és vártunk. Egy óra múlva, 22:24-kor ismét telefonáltam, akkor a hölgy, akivel először beszéltem, azt mondta, hogy a leadott számon az orvos hívni fog, mikor mehetünk” – számolt be Curtis. 

Egész éjszaka várták a hívást, Curtis hajnali öt órakor elaludt. 7:50-kor felhívta a kórházat, ahol közölték vele, hogy hét órakor hazaszállították a címére az anyukáját. „Összekaptuk magunkat és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához, ahol az a kép várt, hogy Anyu szatyra felakasztva a kilincsre, a pokróc a földön, de Anyu sehol, köntösben mezítláb úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik, ami az én kocsimban volt a tiszta ruháival, telefonjával egyetemben. Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva, azt maga előtt tova, mint a járást segítő kocsija lenne, sírva, kétségbeesve találtuk meg” – írta. 

Curtis megpróbálta kideríteni, hogy ki a felelős azért, hogy édesanyját műanyag székre ültették köntösben, mezítláb, az ajtó előtt hagyva.

A 24.hu kereste a betegszállító céget: a lap szerint a honlapjuk nem működik, így e-mailt nem tudtak írni. A két megadott 24-es körzetszámú vonalon előfizető nem kapcsolható. Elérhető egy mobilszám is, amely a cég korábbi tulajdonosáé, ám ő felvilágosítást nem tudott adni, mert sok évvel ezelőtt eladta a céget, amihez, mint mondta,  már semmi köze nincs. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Le az ünneplővel!

  • narancs.hu

Hétfőn lesznek az iskolákban az évnyitó ünnepségek, de mit vegyenek fel a gyerekek?