Használatba vételi engedélye sincsen a luxusingatlannak, ahol Orbán Viktor kormánytagokkal találkozott

  • narancs.hu
  • 2024. február 28.

Belpol

Tiborcz István érdekeltségébe tartozik a Fortuna utcai ingatlan.

Egy Fortuna utcai ingatlanban találkozott Orbán Viktor a hozzá közel álló bizalmasaival, többek között Rogán Antallal, Dömötör Csabával és Orbán Balázzsal, valamint Panyi Miklós miniszterhelyettessel, aki Gulyás Gergelyt helyettesíti.

Ez az ingatlan Tiborcz István érdekeltségébe tartozik, és három éve műemléképület nagyszabású felújításon esett át, bortrezort, szivarszobát, mozitermet is terveztek bele.

Tiborcz István a 24.hu-nak azt mondta: „Bármikor szívesen látom a miniszterelnök urat és vendégeit a cégcsoporthoz tartozó különböző ingatlanokban és egységekben.” Azt azonban sem ő, sem a miniszterelnök sajtófőnöke nem tudta megmondani, miről volt szó a találkozón.

A luxusingatlan használatbavételi engedélykérelmét ugyanakkor csak múlt csütörtökön nyújtották be a fővárosi kormányhivatalhoz. Rejtély, hogy mégis miért itt találkozik embereivel Orbán.

Tiborcz szerint az ingatlan felújítási munkálatai befejeződtek, ezt a hatósági engedélyeztetési folyamat részeként az illetékes szerv felé hivatalosan is dokumentálta az építtető. Így semmilyen jogszabályt vagy előírást nem sért az épület látogatása vagy használata.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Helyreigazítás

  • narancs.hu

Helyreigazítás a 18 milliárd forintos kárértéknél állt meg a nyomozás a pünkösdi egyház ügyében című cikk miatt.