Egy budavári ingatlanban találkozott vasárnap délután Orbán Viktor és Rogán Antal

  • narancs.hu
  • 2024. február 26.

Belpol

Szűk körű egyeztetés a Karmelitától pár száz méterre, egy Tiborcz István érdekeltségébe tartozó ingatlanban.

Vasárnap délután a budai várban, egy Fortuna utcai ingatlanban találkozott Orbán Viktor miniszterelnök többek között Rogán Antallal, Dömötör Csabával és Orbán Balázzsal – derül ki a 444.hu helyszíni fotóiból.

A lap beszámolója szerint, a szűk körben tartott találkozóra délután négy óra után nem sokkal érkeztek meg az épületbe, amelynek környékét biztosították, majd háromnegyed hat előtt távoztak az utcában álló kisbuszokkal. Nem is akárhol találkoztak, hanem abban a Karmelitától pár száz méterre található ingatlanban, ami a miniszterelnök veje, Tiborcz István érdekeltségébe tartozik. Még 2021-ben a 24.hu derítette ki, hogy a műemléképület nagyszabású felújításon esett át, az ingatlant pedig 2019 májusában vásárolta meg 370 millió forintért az IBC Real Estate Kft., ami Tiborcz érdekeltsége.

A 444.hu a miniszterelnök sajtófőnökénél érdeklődött, hogy mi volt a találkozó témája, és miért ezen a helyszínen tartották, de egyelőre nem kaptak választ.

(Címlapképünkön: Orbán Viktor és Rogán Antal 2018. március 15-én)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk