Hatmilliárdot költ a kormány a Sargentini-jelentés elleni kampányra

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 18., 17:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Televízióban, rádióban, interneten. Lesz minden.

„Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament” – értesült a Magyar Idők. A kampány jelen lesz a televízióban, a rádióban és internetes hirdetésekben.

Néhány nappal ezelőtt a 24.hu már megírta: a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) 5,9 milliárdos megbízást adott Az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására, vagyis plakátkampányra. A szerencsés nyertes a Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó New Land Media Kft. és a Lounge Design Szolgáltató Kft. Vele idén júniusban egy 75 milliárdos keretszerződést kötött az NKOH, így a „közpénzes médiaköltések egyetlen médiaügynökségen folynak keresztül”, írta a 24.hu.

A Magyar Idők cikkében azt írja, a „kormány a jelentés kapcsán az Európai Unió Bíróságához fordul, az Országgyűlés pedig határozatban fejezheti ki tiltakozását a bevándorláspárti erők Magyarország elleni politikai támadása miatt”.

Így a jogi elégtétel és a plakátkampány kéz a kézben járnak majd.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 18., 17:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  rworse
  2018. szeptember 19., szerda 16:13
  Mindenesetre annyiban szabadság van az Orbán-médiában, hogy legalább háromféleképpen ejtik a Sargentinit. Ebben úgy látszik, nincs központi direktíva.
 2. 5
  tiszapolgári
  2018. szeptember 19., szerda 15:43
  Érdekes, én pályáztam, nyertem is, de csak 60 ezer forintot kapok. Sebaj, ki a fillért nem becsüli, a pengőt nem érdemli.
  A pályázatom központi eleme, hogy Sargentini asszony el akarja rabolni Orbán Viktor legkisebb unokáját, hogy migránsnak nevelje, de a magyar nép megakadályozza. Sargentini asszonyt Dobrev Klára, a kisunokát pedig Vajna Timike fogja játszani.
 3. 4
  rworse
  2018. szeptember 19., szerda 07:06
  Úgy értem,

  erdőspéterkurvaanyád

 4. 3
  rworse
  2018. szeptember 19., szerda 07:04
  Bárcsak tudtam volna, hogy pályázat van, indultam volna. Én hatmilliárdért is beha... lehajolok. Vagy nem volt pályázat?!
 5. 2
  Kovacs
  2018. szeptember 18., kedd 20:44
  Elég olcsónak tartom. Valahogy többre számítottam, nem veszi elég komolyan a kormány még mindig ezt a jelentést.
 6. 1
  naki
  2018. szeptember 18., kedd 18:35
  Nem is arra fogja költeni, amire kéne! Arra fogja költeni, amire az Orbánc AKARJA!! És ha stadionra AKARJA, akkor arra költi!!!! És ha kisvasútra AKARJA, akkor arra költi!!!!! És ha a CÖF-re AKARJA, akkor arra költi!!!! És ha Nemzetiszotyialista inzultációra AKARJA, akkor arra költi!!! Nekik Magyarország az utolsó.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Akadozik a szemétszállítás
Káosz és kosz
Radnóti András írása
Ukrajna és a magyar külpolitika
Interjúk
Gőz László, Simon Márton, Zurbó Dorottya
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

Kultúra