Hitlerbajszos Orbán-képeket plakátolt ki valaki Tallinn szerte

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 22.

Belpol

Az észt fővárosban lévő magyar nagykövetség épületére is kiragasztották a képet azzal az üzenettel, hogy a magyar miniszterelnök "kollaborál Oroszországgal".

Több plakát is megjelent Tallinban, az észt fővárosban, amely Orbán Viktort hitlerbajusszal, a homlokán vörös horogkereszttel ábrázolja - írja az rtl.hu, miután egy felhasználó kiszúrta a plakátokról Redditen közzétett fotóket.

A képeket ezek szerint több köztérre is kitették, és a magyar nagykövetség épületére is felragasztották, letakarva az oda kihelyezett magyar címert.

Az Orbán Viktort ábrázoló kép alatt egy felirat is szerepel, amelyben a miniszterelnököt tévesen elnökként aposztrofálják és azt írják, hogy "ez Orbán Viktor, Magyarország elnöke. Szereti Ukrajna orosz invázióját, mivel szereti a halott ukránokat. Engedélyezte egy orosz nukleáris erőmű telepítését az országában. Magyarország kollaborál Oroszországgal, és nem szabadna az EU tagjának lennie. Kérjük, mutasd meg észt becsületedet, és mondd meg Magyarországnak, hogy nem vásárolhat tovább orosz energiát, amit az ukrán nép véréből finanszíroznak."

Az üzenet végén az olvasókat  a Human Rights Watch weboldalára irányítják.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk