Hódmezővásárhely elengedi a posták bérleti díját

  • narancs.hu
  • 2022. november 13.

Belpol

Hátha így nyitva tartana télen is a három vásárhelyi kisposta.

Elengedné a Klauzál utcai, a Jókai utcai és a szikáncsi postahivatal bérleti díját Hódmezővásárhely önkormányzata, csak ne zárjanak be ideiglegesen télre – írja a Hódpress.

A vásárhelyi önkormányzati hírportál cikke szerint hétfőn 16 órakor a Jókai utcai postahivatal elé szervezett megmozdulást a helyi önkormányzat.

Így szeretnék jelezni a Magyar Posta Zrt.-nek, hogy nem értenek egyet a három hivatal bezárásáról szóló döntéssel.

Vasárnap Márki-Zay Péter polgármester és Gyöngyösi Ferenc alpolgármester  videoüzenetet tett közzé az ügyben. A Magyar Posta Zrt. ugyanis azt kérte az önkormányzattól, hogy amíg a három postahivatal zárva tart, a zrt.-nek ne kelljen a helyiségek után bérleti díjat fizetnie az önkormányzat felé. A polgármester és az alpolgármester arról beszélt, hogy úgy döntöttek, fizetési mentességet kínál a város arra az esetre is, ha mégis nyitva maradnának a hivatalok, mert szükség van rájuk.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk