Honlapja még nincs, de Porsche terepjárója már van Szijjártó-Nagy Szilvia cégének

  • narancs.hu
  • 2021. február 8.

Belpol

Az Interior Design Kft. indulása után alig több mint fél év alatt 229 millió forint árbevételt és bő 70 millió forintos nyereséget ért el.

2019 nyarán kezdett belsőépítészeti vállalkozásba Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felesége, Szijjártó-Nagy Szilvia. Cégének, az Interior Design Kft. tavalyi eredményeiről még nincsenek hivatalos adatok, de úgy tűnik, jól indult a 2020-as éve – írja a 24.hu.

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara hitelbiztosítéki nyilvántartása szerint ugyanis Szijjártó-Nagy cége 2020 februárja óta lízingel egy Porsche Cayenne típusú gépkocsit. A lap szerint a Porsche Bank Hungaria Zrt. 16 millió forintos jelzálogot jegyeztetett be a luxus terepjáróra.

A 24.hu azt írja, hogy bár az lehet, hogy menő autója már van a cégnek, ám honlapja még az Interior Design Kft-nek a mai napig nincs. Pedig a a cég dübörög, indulása után alig több mint fél év alatt 229 millió forint árbevételt és bő 70 millió forintos nyereséget ért el, amit osztalékként szinte teljes egészében ki is vett Szijjártó-Nagy Szilvia.

(24.hu)

Figyelmébe ajánljuk