Ifjúsági sportszállónak indult, végül 4 csillagos hotelt építettek Felcsúton

  • narancs.hu
  • 2022. december 9.

Belpol

Ráadásul még "felnőttbarát" is.

Nemrég újabb impozáns épülettel gazdagodott Felcsút, a focicentrum mellett egy felnőttbarátként hirdetett – vagyis zsibongó gyerekektől mentes pihenést garantáló – elegáns szálloda épült, amit azonban az erdeti tervek szerint  ifjúsági sportszálláshelynek szántak – írja a 444.

Legalábbis erre a célra kérték Felcsúton a tao-pénzeket. A Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány – alapító: Orbán Viktor, kuratóriumi elnök: Mészáros Lőrinc – az első beadott tervében azt írta:

„A Felcsúti Center pályán a rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében szükségesnek tartjuk az Ifjúsági Sport szálláshely megépítését. A Szálláshely közvetlen a Center szomszédságában épül fel, ezáltal is biztosítja az ide érkező vendégek kényelmes kiszolgálását.”

A költségek másfél milliárd forintról indultak, 2020 végén azonban a G7 már 11 milliárd forint támogatást számolt össze a sportszálló költségeire. A beruházás végül jelentős csúszással, de elkészült. A végeredmény viszont egyáltalán nem tűnik sportszálláshelynek, nem is így hirdeti magát.

Jó lenne kikapcsolni a világot, és elbújni pár napra egy meghitt, nyugalmas helyen? Nálunk mindezt megteheted!...

Posted by Hotel Pancho on Monday, October 17, 2022

Az új szállodába akkor lehet szobát foglalni, ha éppen nincsenek ott edzőtáborozó vagy meccsre készülő gyerekek. Most hétévégére például 60 ezer forintért kínálnak egy szobát.

(Címlapképünk forrása: Facebook/Hotel Pancho)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk