Jámbor András a rendőrökkel birkózva próbált megakadályozni egy kilakoltatást

  • narancs.hu
  • 2023. november 2.

Belpol

Győzött a túlerő. Pedig az utcára kerülőknek nem volt tartozása sem.

„Ma Kispesten utcára raktak egy családot, egyedülálló édesanyát egy 14 és egy 18 éves gyerekkel. Tartozásuk nem volt. Az önkormányzat azért rakta ki őket, mert szerintük összeférhetetlenek voltak a többi lakóval. A lakók viszont papírt is aláírtak arról, hogy ez nincs így. Néhányukkal konkrétan beszéltünk is, és nem támasztották alá az önkormányzat állítasait” – írja Jámbor András a Facebookon egy bizarr kilakoltatásról. „Az önkormányzat úgy tett utcára egy családot, hogy az elhelyezésüket nem biztosította” – tette hozzá.

Jámbor András az A Város Mindenkié szervezettel közösen küzd a kilakoltatások ellen, úgy vélik, senkinek sem szabadna az utcán élni.

A mellékelt fotón az is látszik, hogy Jámbort a földre vitték a rendőrök: „a túlérő győzött” – írta a képviselő a Facebookon. „Én bízom benne, hogy az önkormányzat utólag belátja a tévedését.”

😡Ma Kispesten utcára raktak egy családot, egyedülálló édesanyát egy 14 és egy 18 éves gyerekkel. Tartozásuk nem volt. Az...

Posted by Jámbor András on Thursday, November 2, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk