Mészáros Lőrinc kirakta veje cégét két beruházásból

  • narancs.hu
  • 2023. március 3.

Belpol

Mészáros és Homlok Zsolt között nézeteltérés alakulhatott ki. 

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó fővállalkozó, az R-Kord indoklás nélkül, a teljesítés utolsó fázisában tette ki a Homlok Zsolthoz köthető Vasútvill Kft.-t két vasúti beruházásból – írja a Szabad Európa. A lap értesülései szerint minőségi kifogás nem merült fel a társasággal. 

A Püspökladány-Biharkeresztes vasútvonal villamosítása, valamint a váci vasútállomás villamos felújítása projektek már így is csúszásban vannak. A Szabad Európa értesülései szerint Mészáros Lőrinc és Homlok Zsolt között nézeteltérés alakult ki, méghozza amiatt, hogy Homlok házassága felbomlóban van Mészáros legkisebbik lányával, Homlok-Mészáros Ágnessel. Erre utalhat, hogy Homlok-Mészáros Ágnes a VASÚTVILL felügyelőbizottsági tagsága január végén megszűnt. 

A lap hozzáteszi, hogy a két beruházást idén mindenképpen be kell fejezni, máskülönben tízmilliárdos forrásvesztéssel számolhatunk, ugyanis a projektek nagyrészt uniós forrásból valósulnak meg. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk