Kamerák előtt akart Magyar Narancsot venni Orbán Viktor

  • narancs.hu
  • 2021. július 7.

Belpol

Újságoshoz ment a miniszterelnök.

Orbán Viktor Megtaláltam az "elveszett" sajtószabadságot címmel töltött fel egy videót a Facebook-oldalára, amin az látható, hogy újságot vesz egy újságosnál.

Orbán a propagandaanyaggal azt akarta szemléltetni, hogy sajtószabadság van Magyarországon. Ez azért lett hirtelen fontos közlendő, mert a Riporterek Határok Nélkül nevű szervezet a sajtószabadságot veszélyeztető kormány- és államfőket felsoroló listájára első EU-s vezetőként került fel a magyar miniszterelnök. 

Orbán többek között egy Magyar Narancsot is kér, de az újság címlapja még véletlenül sem látszik a felvételen, nem véletlenül. 

Orbán egyébként nem akármilyen újságoshoz ment, a Práter és Szigony utca sarkán lévő bódé igazi egyszemélyes intézmény: "A pavilon 23 éve épült, Wölfinger László azóta maga árul benne. Azt mondja, szinte minden nap itt van. Nem csak a különös kis épület, hanem a gazdája is egy intézmény ezen a környéken: Wölfinger nem pusztán pénzkeresetként tekint a munkájára, hanem jószolgálatként is", írja róla a jozsefvaros.hu.

Bár cikkünk korábbi verziójában azt írtuk, "kamerák előtt vett Magyar Narancsot Orbán Viktor", azóta kiderült, hogy ez nem sikerült neki, ugyanis lapunk múlt heti száma addigra elfogyott

Az új szám csütörtökön kerül az újságárusokhoz, digitális előfizetéssel azonban már szerda este olvashatóak az új szám cikkei! Előfizetési lehetőségekért kattintsanak ide! 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk