Kárász Róbert idő előtt távozik az ATV-től

  • narancs.hu
  • 2022. november 12.

Belpol

Szerinte meghazudtolta őt a csatorna és Baranyi Krisztina is.

Kárász Róbert a távozásáról a Mandinernek beszélt. „Jeleztem a csatorna vezetésének, hogy a maradék két hetet már nem viszem végig, többet ott nem vezetek műsort. A bizalom megbicsaklott, én azonban tartom magam az igazamhoz. Hat és fél évet dolgoztam az ATV-nél, sok ellenzéki politikussal beszéltem, furcsa, hogy pont most akarnak meghazudtolni. Ezt nem hagyhatom annyiban” – közölte a műsorvezető. Hozzátette: ez számára immár becsületbeli ügy.

Korábban az ATV arra kérte Kárászt, hogy törölje egy kommentjét, amelyben azt írta, Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere találkozott a nagy vihart kavart műsor előtt a Pesti Srácok újságírójával. Baranyi szerint viszont nem ez történt.

A 24. hu megkereste Baranyi Krisztinát, aki a lapnak azt mondta, Kárász Róbert hazudik.

„Az ATV műsorvezetője pontosan úgy csúsztat és torzít, mint a szennymédia propagandistái. Egyszerűen nem igaz, amit mond. Mélységesen felháborít Kárász hazugsága.”

A polgármester hozzátette, hogy a műsor előtt nem találkozott a Pesti Srácok munkatársával. „Már benn álltunk a helyünkön Krug, Kárász, illetve én, épp ment az interjú felkonferálása, amikor a Pesti Srácoknál dolgozó fiatalember is megérkezett az utolsó pillanatokban. 20–30 másodperc múlva indult is az interjú, minderre legalább féltucatnyi tanú van. Nem igaz, amit Kárász mond, nem találkoztam az illetővel a műsor előtt.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk