Kiakadt Zalaegerszeg fideszes polgármestere, hogy a hírekből értesült a postabezárásokról

  • narancs.hu
  • 2022. november 3.

Belpol

Konzultációt sürget. 

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg kormánypárti polgármestere szerint elfogadhatatlan, hogy a hírekből értesült a városi posták bezárásáról – számolt be az RTL Híradó a fideszes városvezető Simon Csillának, a Magyar Posta Zrt. megbízott vezérigazgatójának írt nyílt levele nyomán. A településen november 12-től hat postahivatalt zárnak be. 

Balaicz levelében arról írt, hogy a Magyar Posta még a múlt héten bejelentette, hogy az energiaválságra hivatkozva 210 településen 366 postahivatal működését szünetelteti.

A takarékossági intézkedéseket még megérti, hiszen az önkormányzat is tesz lépéseket az energiaköltségek csökkentésére, de

azt elfogadhatatlannak tartja, hogy „városvezetőként a hírekből értesüljek a Magyar Posta Zalaegerszeget érintő döntéséről”. 

Jogos elvárásnak nevezte, hogy minden, a települést és a polgárokat érintő ügyben az észérvek és adatok megismerésével, álláspontjaik ismertetésével legyen konzultáció az érintettekkel. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk