Perli a MÁV az építészt, aki kiirtotta a földcsuszamlást megakadályozó bozótost a Déli előtti alagútnál

  • narancs.hu
  • 2022. november 3.

Belpol

Gyümölcsfákat ültetett a helyére. 

Beperli a MÁV azt a férfit, aki kiirtotta a Déli pályaudvar alagútja előtti bozótost, hogy gyümölcspalántákat ültessen a helyére. Ugyanis ezzel realis veszély keletkezett arra nézve, hogy a pályaudvar közelében a föld ráomoljon egy vonatra – írja a Blikk

Az építész végzettségű férfi az építészirodája számára vásárolta meg a szomszédjában lévő ingatlant, de nem tetszett neki annak durva növényzete, így letarolta a rézsűt, miközben a bozótos azért volt ott, hogy a gyökérzete megfogja a meredek talajt, megakadályozva ezzel, hogy az ráomoljon a vonatokra vagy a sínekre. 

A MÁV már augusztusban tájékoztatta az RTL Híradóját, hogy bírósághoz fordulnak az eset miatt. A Blikk kérdésére válaszolva annyit közöltek, „peres eljárásban érvényesíti a vasúti rézsű helyreállítása iránti jogos igényét”. A birtoksértő eközben megkezdte a rézsű eredeti álapotának helyreállítását.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!