Kocsis Máté az energiaválság miatt elajándékozta az aranyhalait

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 23.

Belpol

35 éve tart halakat. Ez "egy fájó döntés volt, de meghoztam".

A Fidesz–KDNP Balatonalmádiban tartott kétnapos frakcióülést, ennek során Kocsis Máté és Simicskó István sajtótájékoztató keretében beszélt.

Az ott kérdezők egyike Kocsis Mátétól arról érdeklődött, őt miként érinti az energiaválság, illetve a növekvő rezsiár. Kocsis már-már szívbamerkoló vallomást tett – vette észre a 444.hu –, arról beszélt, hogy 7 éves kora óta tart halakat.

Majd elmondta,

volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak.

Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket." Kocsis emlékeztetett, az akvárium "nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás, satöbbi", sok energiát fogyasztanak.

Ez például nekem, aki 35 éve tartok halakat, egy fájó döntés volt, de meghoztam."

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.