Kocsis Máté felesége: „Férjem sohasem volt homoszexuális”

  • narancs.hu
  • 2015.10.29 11:45

Belpol

Lapunk interjújára nyílt levélben reagált a Fidesz budapesti elnökének felesége.

A Magyar Narancs ma, október 29-én megjelenő lapszámában olvasható nagyinterjúnk Ungár Klárával. Miután a kormányfő szerinte homofób kijelentést tett, Ungár két kormánypárti politikusról tényként állította, hogy meleg. Lépését sokan vitatták, Kocsis Máté józsefvárosi polgármester pedig beperelte Ungárt. Az első tárgyalást lapunk megjelenésének másnapján tartják.

Az interjúból tegnap közöltünk részletet, amely itt olvasható. Kocsis Máté felesége, Kocsisné Márkus Szilvia erre reagált nyílt levélben a Facebookon, melyet most teljes terjedelmében közlünk:

„Sajnálom, hogy ezt a napot is megértük, de most lett elég! Úgy éreztem le kell írnom, amit gondolok.

Nyílt levél Ungár Klárának

Ungár Klára!

Kocsisné Márkus Szilvia vagyok. Kocsis Máté felesége, közös gyermekünk, az egy éves Kocsis Kristóf édesanyja. Nem vagyok közszereplő, nem álltam soha a nyilvánosság elé, most mégis oda fordulok. Azért teszem, mert megelégeltem azt az aljasságot, amit maga a férjemmel, és ezáltal a családommal hónapok óta csinál.

Mi magát nem ismerjük, soha nem is találkoztunk. Azon túl, hogy maga egy bukott politikus, nem sokat tudunk magáról, de igazából nem is érdekelt soha az ön személye. Az sem érdekel, hogy maga homoszexuálisnak vallja magát. Az azonban igen, hogy a férjemről ugyanezt tényként állítja úgy, hogy soha nem is ismerte és ha jól látom folytatja ennek a hazugságnak a híresztelését.

Csak hogy egyértelmű legyek: maga egy közönséges gyűlölködő, hazudozó. Ismerem a férjem életét, sohasem volt homoszexuális. Önnek nincs joga egy vadidegen családapáról és családról hazudoznia és nincs joga a családunk megítélését minket nem ismerő emberek körében hazugságokkal megváltoztatnia! Nincs joga azt állítania, hogy mi hazugságban élünk! Az is szomorú és önmagát minősíti vele, hogy maga eszközként használja a családunk sértegetését arra, hogy bekerüljön a médiába és ez aljas dolog.

Tartsa magát távol a családomtól! Ne vegye a szájára, ne fantáziáljon rólunk, ne hazudozzon a férjemről, és ne tegye saját frusztrációi áldozatává az életünket. Végezetül pedig: szégyellje magát és tűnjön el az életünkből az aljasságával és a hazugságával együtt.

Kocsisné Márkus Szilvia”

Neked ajánljuk