A BM mindent elkövet, hogy a tanárok megbecsültsége növekedjék

  • narancs.hu
  • 2022. június 3.

Belpol

Úgy legyen. 

„Bármilyen nehézségek elé is állít a világban tapasztalható gazdasági, társadalmi kihívások sora, mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a hivatása megbecsültsége tovább növekedjék” – írta a tanároknak címzett levelében Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelésért felelős államtitkára. 

A 444.hu számolt be róla, hogy Maruzsa Pintér Sándor miniszter felkérésére köszöntötte pedagógusnap alkalmából a tanárokat. Ebben azt írta, „Magyarország kormánya nevében szeretnék köszönetet mondani azért, hogy az elmúlt évek nehezített körülményei után fáradhatatlanul segítette az Önre bízott gyermekek (..) gyarapodását”. 

Ezzel egyidőben Németh Szilárd országgyűlési képviselő köpenyt húzva köszöntette a tanárokat. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk